PROMENJENO ZDRAVSTVENO STANJE KEJT MIDLTON: Došlo je do KLJUČNE TAČKE, porodica se OKUPILA OKO NJE
Kejt Midlton, Foto: PrintScreen/ X/ The Prince and Princess of Wales

stanje

PROMENJENO ZDRAVSTVENO STANJE KEJT MIDLTON: Došlo je do KLJUČNE TAČKE, porodica se OKUPILA OKO NJE

Ističe da je njena borba za zdravlje "veoma teška i zabrinjavajuća" za kraljevsku porodicu, ali oni i suprug, princ Vilijam, "okupili su se oko nje"

Objavljeno: 11:50h

Prijatelj Kejt Midlton rekao je za "Vanity Fair" kako je princeza od Velsa došla do ključne tačke i da se oporavlja od raka. Dodaje da je veliko olakšanje jer Kejtin organizam prihvata lekove i oseća se puno bolje.

Ističe da je njena borba za zdravlje "veoma teška i zabrinjavajuća" za kraljevsku porodicu, ali oni i suprug, princ Vilijam, "okupili su se oko nje".

Podsetimo, u martu ove godine princeza je objavila kako joj je dijagnostikovan rak i da ide na hemoterapiju. Nije otkrila o kojem se tipu raka radi, ali je podelila video poruku da je bolest u "ranim fazama". Posljednji put u javnosti je viđena u decembru 2023. godine na Božićnoj misi. Nakon toga je Kensingtonska palata objavila da je išla na planiranu operaciju abdomena. Tromesečno nepojavljivanje princeze iz javnosti zabrinulo je fanove i podstaklo je brojne teorije zavere o njenom zdravlju, a onda je tome došlo kraj kada se oglasila putem video snimka u martu.

Kralj Frederik, Kejt Midlton
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nedavno je izvor podelio za strane medije da Kejt nema ništa u svom kalendaru do kraja godine, kada je reč o obavezama.

"Ključna stvar za nju sada je da izbegava bilo kakav stres ili anksioznost i da se trudi da bude bolje", rekao je za "Daily Beast", pa dodao da će leto provesti u društvu porodice na selu.

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/MONDO/Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.