SVAKI DAN JE JEO VREĆU PECIVA I PIO 20 PIVA, A ONDA JE POLA ČOVEKA NESTALO: Kad je rekao kako je SMRŠAO RAZAPELI ga
Skot Disik, Foto: Profimedia

pažnja

SVAKI DAN JE JEO VREĆU PECIVA I PIO 20 PIVA, A ONDA JE POLA ČOVEKA NESTALO: Kad je rekao kako je SMRŠAO RAZAPELI ga

Skot Disik rekao je da je jeo veliku kesu havajskog peciva i sa njom bi popio po 20 piva od đumbira svakodnevno, a onda je uz pomoć leka za mršavljenje promenio svoju lošu naviku

Objavljeno:

Rijaliti zvezda Kloi Kadašijan u jednoj od emitovanih epizoda "The Kardashians" rekla je kako bivši partner njene sestre Kortni, Skot Disik (41), odlično izgleda i kako mu je predložila da izgubi na kilaži, prenosi Page Six.

Iako Skot Disik želi još malo da izgubi na težini, otkrio je koliko se drastično njegov životni stil promenio otkako je počeo da mršavi.

Skot Disik rekao je da je jeo veliku kesu havajskog peciva i sa njom bi popio po 20 piva od đumbira svakodnevno, a onda je uz pomoć leka za mršavljenje promenio svoju lošu naviku.

"Iskreno, nisam imao pojma koliko je to užasno. Volim to i nisam shvatao uopšte šta radim. Činilo mi se kao samo umirujuće piće", rekao je.

Ipak, odluka je pala na zdraviji način života. Nedavno je u rijaliti programu pokazao šta se nalazi u njegovom frižideru. U emitovanoj epizodi kamera je zabeležila niskokalorična pića, bademovo mleko i preparat za mršavljenje. Skot kaže da je povećao svoju kilažu kada je 2022. zbog saobraćajne nesreće dobio povredu leđa zbog koje nije mogao da redovno vežba.

Skot Disik, Amelija Hamlin
foto: Profimedia

Izgubio je kilažu uz pomoć popularnog leka za mršavljanje, koji inače vole slavne osobe, ali je prestao onda kada su na Instagramu počeli da mu pišu da izgleda jako loše.

"Mislio je da izgleda dobro jer je ponovno bio mršaviji, nije shvatao da to nije zdravo", rekao je izvor za "Page Six" i dodaje da je Skot posle toga potražio pomoć nutricioniste.

Disik je dugi niz godina bio u vezi sa Kortni Kardašijan, s kojom ima troje. Rastali su se 2015. godine.

"Bilo je potrebno prilagođavanje na novi život posle raskida sa Kortni, ali još je veći problem bio izgubiti je kao najbolju prijateljicu", rekao je Disik njenoj sestri Kloi tokom prve sezone Huluove emisije "The Kardashians", koja je premijerno prikazana u aprilu 2022. godine.

Posle veze sa Skotom Disikom, Kornti se udala za bubnjara Blink-182 Trevisa Bejkera, s kojim je dobila sina Rokija. Skot je sa druge strane bio povezivan s brojnim devojkama koje su najčešće bile dosta mlađe od njega.

03:14

DIJETA PO KRVNIM GRUPAMA JE NA SPISKU PET NAJGORIH NA SVETU?! Nutricionisti upozoravaju na njenu naučnu neutemeljenost

(Espreso/blic žena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.