OVA ŽENA JE SA 127 KILOGRAMA URADILA KRVNU SLIKU, PA SE IZBEZUMILA CIFRAMA: "Kad sam videla REZULTATE bio je KRAJ"
Nikola Vejklend, Foto: prinstcreen/instagram/NICBOBWAKEY

pažnja

OVA ŽENA JE SA 127 KILOGRAMA URADILA KRVNU SLIKU, PA SE IZBEZUMILA CIFRAMA: "Kad sam videla REZULTATE bio je KRAJ"

Kada je uradila krvnu sliku i saznala da mora da promeni način život kako ne bi dobila srčanu bolest, Nikola je odlučila da tako i uradi.

Objavljeno:

Nikola Vejklend, medicinska sestra i majka dvoje dece, oduvek se borila sa viškom kilograma. Brza hrana u pauzama na poslu dovela ju je do 127 kilograma. Kada je uradila krvnu sliku i saznala da mora da promeni način život kako ne bi dobila srčanu bolest, Nikola je odlučila da tako i uradi. Ishranu je zamenila sa tri hranljiva obroka koji su joj pomogli da izgubi 26 kilograma.

"Moja dnevna ishrana obično se sastojala od činije žitarica za doručak, a zatim dostave brze hrane za ručak i večeru. Probala sam različite dijete i brojanje kalorija, ali pošto nisam imala vremena za kuvanje ili pripremu obroka, nijedna mi nije odgovarala. Počela sam da osećam beznadežno, ali onda sam otkrila da zdrava ishrana ne mora da oduzima mnogo vremena i da ne treba da se odričete hrane", rekla je.

Nikola sada uglavnom jede burito, pirinač i piletinu, proteinske pice, kao i tri visokoproteinska međuobroka dnevno.

"Mršavljenje za mene nikada nije bilo pitanje izgleda, iako cenim to što mi sada uniforma dobro stoji i osećam se prijatnije u svom telu. Moji glavni razlozi za ovu promenu bili su da budem zdravija i jača. Umesto da se fokusiram na brojku na vagi, više me je zanimalo kako će se moje zdravlje poboljšati dok budem gubila na težini", rekla je medicinska sestra.

"Kada su mi stigli prvi rezultati krvne slike, iznenadila sam se kada sam saznala da su moji nivoi omega-6 u nezdravom opsegu, što znači da sam bila u opasnosti od ozbiljnih srčanih i autoimunih bolesti, pa sam se, kao majka dvoje dece, jako zabrinula. Za samo četiri meseca od početka dijete, sve se popravilo i sada vidim veliku razliku u svom raspoloženju i energiji", rekla je.

"Najbolja stvar kod moje nove dijete je to što, iako je zdrava i hranjiva, zadovoljava moju želju jer i dalje mogu da uživam u picama i jelima sa testeninom. Želim da moja deca odrastaju u okruženju u kojem je normalno jesti hranljivu hranu, a ne onu masnu i brzu", ispričala je Nikola.

01:45

UREDNO NAM NAPLAĆUJU KESE KOJE NE ZADOVOLJAVAJU PROPISE! Zaštitnik potrošača objasnio u čemu je problem (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/MONDO/Prenela PV.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.