LEKAR KOJI JE BIO UZ TITA U POSLEDNJIM TRENUCIMA ŽIVOTA OTKRIO ISTINU O NJEGOVOM ZDRAVSTVENOM STANJU: "Slagali su"
Prof. dr Radosav Dragojević, Foto: Prinstcreen/tv pink

PAŽNJA

LEKAR KOJI JE BIO UZ TITA U POSLEDNJIM TRENUCIMA ŽIVOTA OTKRIO ISTINU O NJEGOVOM ZDRAVSTVENOM STANJU: "Slagali su"

Dragojević je bio uz Tita u poslednjim danima njegovog života.

Objavljeno: 13:40h

Prof. dr Radosav Dragojević, naš čuveni endokrinolog otkrio je, jednom priliom, gostujući u emisji Novo jutro na Televiziji Pink istinu o zdravstvenom stanju bivših jugoslovenskih predsednika Josipa Broza Tita i Slobodana Miloševića koji su bili njegovi pacijenti.

Dragojević je istakao da je Tito uvažavao je lekare i njihove saveta, ali naravno ne do kraja kao i ostali pacijenti.

- Trudili smo se da mu regulišemo ishranu. Ja sam insistirao na fizičkoj aktivnosti i mi smo satima igrali bilijr - rekao je Dragojević uz osmeh.

On je istakao da je fizička aktivnost da bi imala neki zdravstveni efekat mora da ubrza rad srca, što je ključ doziranja. Kako je dodao, za nekoga je i ustajanje velika fizička aktivnost. Dragojević je bio uz Tita u poslednjim danima njegovog života.

Tito
foto: Printscreen/Youtube/ British Pathé

- Dosta je tu dezinformacija. Istina je da je odlazak u Ljubljanu bio isključivo zbog medicinskih indikacija - rekao je Dragojević.

On je otkrio i da je Slobodan Milošević bio apsolutno zdrav i da nije imao šećer, kako su mnogi verovali, već je na Klinuku za endokrinologiju dolazio zbog supruge koja se lečila zbog gojaznostui.

09:05

TITO NARUČIO BOMBARDOVANJE BEOGRADA 1944. TEPIH BOMBAMA? Eksperti šokirali tvrdnjama: Postojao je SKRIVENI MOTIV Vrhovnog štaba

(Espreso/pink/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.