MUŠKARAC TVRDI DA NIJE SPAVAO VIŠE OD 60 GODINA: Doktori DIGLI RUKE, a sve je krenulo za VREME RATA, kada je...
Tai Ngok, Foto: Printscreen / YOUTUBE/CUỘC SỐNG MIỀN TRUNG

VIDEO

MUŠKARAC TVRDI DA NIJE SPAVAO VIŠE OD 60 GODINA: Doktori DIGLI RUKE, a sve je krenulo za VREME RATA, kada je...

Priča deke koji nije spavao od 1962. godine

Objavljeno:

Muškarac star sada već 81 godinu tvrdi da nije spavao više od 60 godna, čak ni doktori nemaju odgovor na njegovo stanje. Neobičan slučaj deke iz Vijetnama potiče iz ratnog perioda između 1955. i 1975. godine. Na početku, Tai Ngok je normalno mogao da spava dok je Vijetnamski rat bio na pomolu. Ali, jednog dana, tačnije 1962. gdoine samo je prestao.

On je prvi put svoje stanje opisao u intervjuu sa jutjuberom Druom Binskim, koji ga ja posetio u Vijetnamu kako bi otkrio nešto više o ovom neobičnom slučaju.

"Putovao sam dva dana od Arizone do malog seta na jugu Vijetnama kako bi stigao do njega, ostao sam celu noć sa njim i otkrio istinu o tome kako ne može da spava", rekao je Binski, prenosi Lad Bible.

U intervjuu, Ngok je rekao jutjuberu da apsolutno nema ideju kako ne može da utone u san. Njegova žena prva je bila upućena u njegovo stanje, ali tokom godina to joj je postalo potpuno normalno i nikada ga nakon 1962. godine nije videla u dubokom snu. Naravno, Nkog je išao kod lekara kako bi našao odgovore za svoju navodnu insomniju, ali ni oni nisu znali... Dok svi ostali spavaju, deka tvrdi da provodi vreme tako što radi po kući ili sprema vino od pirinča.

Zanimljivo je da je povredio ruku u isto vreme kada je prestao da spava, ali veza između te dve stvari nije utvrđena. Problem nesanice pokušavao je da reši lekovima i velikim količinama alkohola, ali mu ništa od toga nije pomoglo. Tvrdi da je njegova ishrana prilično jednostavna, ali da većinu dana pije pirinčano vino, za koje veruje da je moglo da utiče na njegov san.

Pojedini stručnjaci su ubeđeni da Ngok ponekad uhvati neku dremku kako bi mogao normalno da funkcioniše.

BONUS VIDEO:

03:17

Stručnjak otkrio koja se tajna krije iza LETNJEG RAČUNANJA VREMENA

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.