KO JE BUDUĆI MUŽ JELENE GAVRILOVIĆ? Biznismen za POŽELETI, obratila se BOGU i tražila ga, sad ŽIVI LUKSUZ (FOTO)
Jelena Gavrilović, Foto: Printscreen/Prva

obRATITE PAŽNJU

KO JE BUDUĆI MUŽ JELENE GAVRILOVIĆ? Biznismen za POŽELETI, obratila se BOGU i tražila ga, sad ŽIVI LUKSUZ (FOTO)

Dario je biznismen i bavi se sportskom garderobom, a njih dvoje žive u luksuznom kraju, a dom su sredili do perfekcije.

Objavljeno: 09:46h

Budući suprug Jelene Gavrilović nikada nije voleo da se medijski eksponira, pa se o misterioznim Dariju malo zna. Glumica ga je prvi put predstavila javnosti na leto 2018. godine, posle paparaca "Blica" na moru.

"Lojalnost najviše volim kod njega. Ljubomora ne postoji. Jako je važno kada se baviš javnim poslom da imaš partnera koji nije ljubomoran. Jako je važno da partner shvata vaš posao, da možete relaksirano da radite, jer ovaj posao zahteva dosta kontakta sa ljudima", rekla je Jelena gostujući ranije u emisji "Cesa show- šou se nastavlja" i dodala:.

"Mislim da je fizička lepota važna da nekoga primetiš, ali posle određenog vremena ti i "najlepša saksija" dosadi. Važno je da čovek poseduje kvalitetne osobine. On jeste lep čovek, ali niko ga nije video. Ne eksponiram ga, on ni nema društvene mreže."

Ona je otkrila da je svog sadašnjeg partnera manifestovala, odnosno da ga je na neki način prizvala:

"Ja sam njega odabrala. Prizvala sam ga. Ja sam bukvalno rekla, bila je Bogojavljenska noć. Sećam se da sam rekla tada: "Molim te Bože, želim da se zaljubim". Ja sam zapisala kakvog ja partnera hoću i ta želja mi se ispunila, detaljno sam napisala", zaključila je tada Jelena.

Kako Blic piše, Dario je biznismen i bavi se sportskom garderobom, a njih dvoje žive u luksuznom kraju, a dom su sredili do perfekcije.

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

(Espreso/b92/Blic.rs/Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.