JELENA ROZGA ZBOG OVE HRANE GODINAMA IMA 57 KILOGRAMA, I NITI DAN NIJE OSTARILA: Ne miče se sa OVE BROJKE, neverica
Jelena Rozga, Foto: Instagramscreen

pažnja

JELENA ROZGA ZBOG OVE HRANE GODINAMA IMA 57 KILOGRAMA, I NITI DAN NIJE OSTARILA: Ne miče se sa OVE BROJKE, neverica

Jelena ne voli pršutu ni janjetinu, ali zato svaki dan jede supu.

Objavljeno:

Hrvatska pevačica Jelena Rozga već dugo ima poseban režim ishrane i zahvaljujući njemu kilaža joj je fiksna - 57 kilograma.

„Ona je godinama ista. Nije ni dana ostarila, a linija joj je savršena“, često to komentarišu fanovi Jelene Rozge koja će ovog leta proslaviti 47. rođendan. Poznato je da ima 57 kilograma, ali i da ne može da se ugoji jer ima problema sa štitastom žlezdom. Prije 18 godina pevačici je otkrivena hipertireoza, a zatim i tahikardija.

„Moji problemi sa štitastom žlezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma, ali na to utiče i genetika i to što živim pored mora. Štitasta žlezda me ponekad baš zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva“, rekla je Rozga svojevremeno.

Ne skriva da je veliki gurman, ali pazi šta jede.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

„Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje“, rekla je ranije, a prenosi Story.hr.

Isprobala sam „Novak Đoković dijetu“ i – nikad višeRecept za čorbicu koju Ana Ivanović jede jer je sjajna za imunitet i prava vitaminska bomba

Jelena ne voli pršutu ni janjetinu, ali zato svaki dan jede supu.

Liniju održava i stalnim nastupima, tj. skakutanjem po bini.

„Na pozornici provedem nekoliko sati pevajući i plešući i to je odličan način da ostanete fit i budete u dobroj kondiciji“, ispričala je Rozga.

Ona ujutru voli da doručkuje omlet s belancima, maslinama i mladim sirom, a za ručak je supa, meso i salata. Večera je, najčešće, rezervisana za ribu i povrće,

01:05

OVO JE DRUGI NAJSTROŽI POST, OVAKO GLASI ISHRANA Sveštenik za Kurir TV obrazložio: Šta raditi ako ne možete izdržati?

(Espreso/zadovoljna/prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.