PAŽNJA
ZBOG OVE NUKLEARNE ŠTRUDLE UKUĆANI STOJE U REDU DA JE PROBAJU: Žene NAČISTO POLUDELE za njom GLAVNI SASTOJAK JE HIT
Pecite štrudlu 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Bon appetit!
Ova štrudla će vas oboriti s nogu, a ukućani će tražiti parče više.
Toliko je dobra da ćete je praviti svaki dan.
Deca je obožavaju,a odrasli rado spremaju.
Pročitajte kako se pravi.
Potrebno je
150 g grubo secakanih badema
5 jabuka
5 jaja
2 čaše brašna
1 čaša ulja
1 čaša šećera
1 vanilin šećer
1 prašak za pecivo
4 kašika mleka
2 kašika ruma
Priprema
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi pomešajte jaja, brašno, ulje, šećere, prašak za pecivo, mleko i rum. U pleh obložen pek papirom prebacite smesu. Ogulite i narendajte na krupno jabuke, pa ih poređajte po smesi u plehu. Dodajte grubo sečene bademe preko jabuka. Pecite štrudlu 25 minuta, u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Bon appetit!
(Espreso/Alo trpeza/Prenela P.V.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!