Ilustracija, Foto: Jelajelena Petrovic
recept
OVAJ PIRE MOŽE I NAJMLAĐA KUVARICA DA NAPRAVI: Biće NAJKREMASTIJI ako mu dodate jedan HLADAN SASTOJAK
Evo kako da napravite najkremastiji prilog za svako meso
Objavljeno:
Svaka domaćica mora znati kako da naprvi krompir pire, a uz ovaj recept će vam sigurno biti najkremastiji!
Potrebno je:
- 600 gr krompira
- 1 vezica mladog luka ili 1 praziluk
- 1 puna kašika kisele pavlake
- 50 ml mleka
- so
- ulje
Priprema:
- Očišćen krompir skuvati pa izgnječiti.
- Dodati pavlaku, mleko, so i miksati da se dobije kremast krompir. Na tihoj vatri propržiti seckan mlad luk ili praziluk i istresti u kromir i izjednačiti.
- Servirati toplo uz meso, kobasice, neku pljeskavicu ili šta želite. Savršenstvo!
Bonus video:
(Espreso/Prenosi M.M.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!