UUH, KAKV UKUS!
BOMABASTIČAN DORUČAK KOJI ''DIŽE IZ MRTVIH'': Napravite KREMASTU kajganu sa ovim sirom i počnite dan puni ENERGIJE
Još kremastija verzija kajgane je ono što vam treba za današnji doručak ili branč
Pored očekivanog serviranja na tanjir, možete ga staviti i na hleb ili hrskavi tost. Ako ste ljubitelj sira, pospite ga parmezanom ili rendanom mocarelom, piše Miss7.
Sastojci:
4 jaja
1 kašika seckanog svežeg vlasca
¼ kašičice soli
1 kašika putera
100 g rikote
Postupak: Umutiti jaja i pomešati ih sa vlascem i solju. U tiganju otopite puter, pa sipajte jaja i mešajte silikonskom lopaticom - na laganoj vatri.
Uklonite ih sa vatre nakon otprilike dva do tri minuta i lagano umešajte rikotu. Prepecite četiri kriške hleba, prelijte ga jajima i po potrebi začinite sa još soli i krupno mlevenog bibera. Poslužite odmah!
BONUS VIDEO
(Espreso/najzena/Ana Klikovac/prenela T.M.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!