trik
NEMICA OTKRILA KAKO ONI PRAVE KUVANO VINO: Stavljaju i 2 kašike drugog ALKOHOLA zbog kog ima bolji ukus od NAŠEG
Ovako Nemci prave kuvano vino
Uz pomoć nekoliko trikova, možete dobiti savršen ukus. Za danas smo preporučujemo kuvano vino po nemačkoj recepturi, sa dodatkom pomorandže. Dodaju se i aromatični začini poput karanfilića, cimeta i anisa.
Sastojci:
- 1 flaša crnog vina
- 2 kašike ruma
- 2 pomorandže isečene na kriške
- sok od 2 pomorandže
- 5 cvetova karanfilića
- 2 štapića cimeta
- 2 zvezdasta anisa
- 1/2 šolje smeđeg šećera
Recept za nemačko kuvano vino:
U šerpu sipajte crno vino, rum, ubacite kriške pomorandže, sok od pomorandže, potom začine - cimet, cvetove karanfilića, anis i smeđi šećer. Dobro promešajte, pa zagrejte sve sastojke na laganijoj vatri. Procedite kuvano vino, pa servirajte toplo. Preporučujemo i recept za najbolje kuvano vino.
Bonus video:
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!