SVI U POSNE PALAČINKE STAVLJAJU KISELU VODU, A TO JE VELIKA GREŠKA: Zbog 1 NEOBIČNOG sastojka su ukusnije od MRSNIH
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/ Bokina kuhinja

preukusno!

SVI U POSNE PALAČINKE STAVLJAJU KISELU VODU, A TO JE VELIKA GREŠKA: Zbog 1 NEOBIČNOG sastojka su ukusnije od MRSNIH

Recept za meke posne palačinke kojima niko ne može da odoli

Objavljeno:

Palačinke su toliko su ukusne, vazdušaste i meke da neće primetiti razliku između njih i onih mrsnih.

Sastojci:

  • 500 ml vode
  • 300 g brašna
  • 1 kašičica šećera
  • 1/2 kašičice soli
  • 2 kesice vanilin šećer
  • 3 kašike ulja
  • 1 kašičica praška za pecivo
  • džem ili drugi posni namaz po izboru
Palačinke
foto: Bakina kuhinja

Priprema:

  1. U većoj posudi prvo pomešajte sve suve sastojke. Zatim polako dolivajte vodu i sve vreme mutite mikserom.
  2. Na kraju dodajte i ulje i sve dobro promešajte.
  3. Tiganj zagrejte, podmažite ga sa malo ulja, pa pecite palačinke s obe strane.
  4. Kada su gotove, namažite ih džemom ili drugim posnim namazom.

Bonus video:

03:09

PRENOSILI 11 TONA KOKAINA U SMRZNUTOJ TUNJEVINI! U velikoj akciji španske policje uhapšeno 20 pripadnika balkanskog kartela!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.