morate da znate
OVA DVA SASTOJKA DAJU NAJBOLJI UKUS SLATKOM KUPUSU, A RETKO KOJA DOMAĆICA IH KORISTI: Isprobajte i ODUŠEVIĆETE se
Sladak kupus je jelo na kašiku koje se u Srbiji često sprema, a pomoću 2 sastojka koja svi imaju biće ukusniji nego inače
Od svežeg kupusa možete da spremate razna jela, kao što su sarme, rolat, ali i poznato srpsko jelo na kašiku - sladak kupus. Priprema ovog jeftinog, a ukusnog jela je vrlo jednostavna, ali uvek može da bude bolja.
Mnoge domaćice u sladak kupus dodaju meso i flekice, iako postoje 2 sastojka koja svi imaju kod kuće, a koji će sladak kupus učiniti mnogo ukusnijim. U pitanju su senf i sirće.
Senf
U sladak kupus pred kraj kuvanja dodajte 1-2 kašičice senfa u prahu ili običnog senfa, koji god da imate kod kuće. Daće jelu poseban šmek.
Sirće
Mnoge domaćice ne dodaju sirće kada kuvaju kupus, ali on takođe, kao i senf, poboljšava ukus jelu i daje mu određenu kiselost. Sirće se dodaje posle pola sata i to samo jedna kašika.
Bonus video:
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!