OVA RIBLJA ČORBA JE GOTOVA ZA SAT VREMENA: Ceo BALKAN se "kolje" oko NJE, a liči na nešto što ste SATIMA KUVALI
Riblja čorba, Foto: Printscreen/youtube/SlobodanZivkov

paŽnja

OVA RIBLJA ČORBA JE GOTOVA ZA SAT VREMENA: Ceo BALKAN se "kolje" oko NJE, a liči na nešto što ste SATIMA KUVALI

Ovaj recept za riblju čorbu je gotov za svega sat vremena

Objavljeno: 11:02h

Mnogi vole riblju čorbu ali se ne ustručavaju da je prave jer vlada mišljenje da ona mora i do sedam sati da se kuva na tihoj vatri!

Ovaj recept za riblju čorbu je gotov za svega sat vremena

Dobro ste čuli! Jednostavan i brzinski recept, a ukus će vas sigurno oboriti sa nogu. Ono što je sigurno, svi će misliti da ste je kuvali satima i tražiće sigurno da im sipate još!

Sastojci:

Riblja čorba
foto: Prinstcreen/Youtube/Kuhinja za 10

500 g fileta oslićaglava šarana

dve šnicle šarana

konzerva tunjevine u komadima

200 grama dagnji

crveni luk

celer

beli luk

šargarepa

bosiljak

pasirani paradajz ili sok od paradajza

lovorov list

maslinovo ulje

kora limuna

biber

brasno

aleva paprika

so

Priprema:

Prokuvate filete oslića, šnicle i glavu šarana, biće vam dovoljno 15 minuta. Na maslinovom ulju propržite crni i beli luk, celer i šargarepu. Kada prokuvate ribu, odvojite kosti i isitnite. Dodajte sve u šerpu sa povrćem i nalijte vodom. Ujedno bi trebalo dodati i konzervu tunjevine koju ste prethodno iscedili. Nalijete sve sokom od paradajza, dodate začine, dagnje i malo narendane kore limuna. Biće vam potrebno maksimalno sat vremena, da dobijete jedinstvenu fuziju ukusa. Na samom kraju pomešate malo brašna i aleve paprike, promešate sa malo tople vode i dodate u šerpu kao laganu zapršku.

01:26

VIKTORIJA PRVI PUT PRAVI MEDALJONE U SOSU OD PEČURAKA: Dobila čistu desetku, uz OVAJ recept nemate grešku, SVI ĆE GA OBOŽAVATI!

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.