uuuh, kakav je
NEMA BOLJE POSLASTICE OD PRELIVENOG KOLAČA SA JABUKAMA: Bakin recept za svačiji džep - brzo se pravi još brže smaže
Ulepšajte sebi i dragim ljudima vikend ovim sočnim i laganim kolačem sa jabukom
Nema lakšeg i laganijeg kolača koji biste mogli da napravite nedeljom popodne od ovog po Baka Jelinom receptu.
Kolač je za svačiji džep, jednostavno se priprema, a što je najbolje od svega, preukusan je i sočan.
POTREBNO JE:
tanke kore
1 jabuka veca
ulje
2-3 kasike secera
300 ml mleka
2 jaja
1 puding od vanile
2 vanilin secera
Priprema.
Pleh podmazati uljem. Kore svaku premazati uljem i skupljati ih kao harmoniku i redjati jednu do druge u pleh.
Izmedju redova ubacitri tanke kriske jabuka. Staviti u rernu 15 minuta da se malo zapeku.
U serpu izmutiti 2 jaja, dodati mleko puding secer, vanilin secer sve lepo izjednaciti
Preliti zapecene kore i vratiti u rernu na 200 stepeni C jos 20 minuta.
Posuti prah secerom zamirisan vanilom. Seci prohladjnen, Prelep!
BONUS VIDEO
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!