obratite pažnju
ZA OVU ZIMNICU KAŽU DA JE ZDRAVLJE U TEGLI: Nema ni gram konzervansa, napraviće vas ZDRAVIJAMA nego IKAD PRE
Spremanje cvekle za zimnicu nije previše zahtevno. Zahvaljujući njoj obskrbićete se preko potrebnim mineralima i vitaminima u zimskim mesecima
U nastavku vam otkrivamo recept za domaću zimnicu bez konzervanasa.
Potrebno vam je:
2 kg cvekle, 2 l vode, 50 g soli.
Priprema recepta:
Cvekle, manje ili srednje veličine, oljuštite, operite, složite u posudu gde će se kiseliti i pritisnite ih nečim teškim. Preko nje prelijte prokuvan i ohlađen presolac od vode i soli, neka bude barem desetak centimetara iznad. Prve dve nedelje posle stavljanja na kiseljenje skidajte i bacajte penu s površine.
Spremanje cvekle za zimnicu nije previše zahtevno. Zahvaljujući njoj obskrbićete se preko potrebnim mineralima i vitaminima u zimskim mesecima.
(Espreso/Zdrava i lepa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!