OBRATITE PAŽNJU
NAJBOLJI RECEPT ZA BANATSKI PAPRIKAŠ: Kad ga budete spremili na OVAJ NAČIN - uvek ćete ponavljati, tražiće se JOŠ
Uz gotov paprikaš obavezno služimo kiseli kupus kao salatu
Domaćice iz Banata znaju da se na ovaj način pravi najbolji paprikaš.
Ko god ga proba, pravi ga uvek.
u nastavku pročitajte recept koji će sigurno da oduševi.
Sastojci:
Jedan kilogram svinjskog mesa
tri glavice crnog luka
pola kilograma krompira
tri supene kašike slatke mlevene paprike
dve kafene kašike bibera
malo masti
suvi biljni začin
Priprema:
Luk isečemo na kockice i stavimo da se dinsta na malo masti.
Kad se luk omekša,dodamo meso,mlevenu slatku papriku, posolimo, sipamo vode da pokrije meso i ostavimo da se kuva.
Kada meso omekša, dodamo krompir isečen na kockice, mleveni biber, mleveni kim i suvi biljni začin, pa kuvamo dok krompir ne omekša.
Uz gotov paprikaš obavezno služimo kiseli kupus kao salatu.
(Espreso/Republika)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!