preukusno!
NAJJEFTINIJI DORUČAK KOJI DECA OBOŽAVAJU: Glavna je omiljena SRPSKA NAMIRNICA koju svaka NAŠA kuća ima
Kajganu sa slaninom napravite već danas i cela porodica će uživati u svakom zalogaju
Doručak je najvažniji obrok i zato je bitno da bude kaloričan i zasitan. Do sada ste sigurno spremali kajganu sa slaninom, ali ovako niste sigurno. Prvo ispecite hleb, pa dodajte jaja, slaninu i sir. Sve se to zapeče u rerni i eto savršenog načina da započnete dan. Poslužite sa čašom jogurta. Do sada ste uvek uz jaja služili hleb, a sada isprobajte da ispečete sve zajedno.
Sastojci:
- 4 jajeta
- 180 g slanine
- 100 g sira
- 2 tost hleba
Priprema:
Rastopite puter u tiganju. Stavite kriške hleba da se ispeku sa obe strane. Jaja posolite i pobiberite, pa umutite i dodajte u tiganj.
Okrenite pa dodajte seckanu slaninu i rendani sir. Zapecite u rerni na 220°C oko 7-8 minuta.
Bonus video: Recept za svinjski paprikaš
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!