MAĐARI SAMO OVAKO SPREMAJU KAJGANU: Ukusnija je od NAŠE zbog 1 pikantnog SASTOJKA, recept će SRBE RASPAMETITI
Kajgana u tiganju, Foto: PRINTSCREEN/YT/HOME KITCHEN WITH DANNY

ZA DORUČAK

MAĐARI SAMO OVAKO SPREMAJU KAJGANU: Ukusnija je od NAŠE zbog 1 pikantnog SASTOJKA, recept će SRBE RASPAMETITI

Razlikuje se od naše zbog pikantnijeg ukusa

Objavljeno:

Spremite kajganu na mađarski način koja će vas osvojiti na prvi zalogaj.

Razlikuje se od naše zbog pikantnijeg ukusa.

Sastojci

Kajgana
foto: Printscreen/Youtube/Just Superior

za 4 osobe

4 kom čeri paradajza ili 1 veliki

2 kom crvenog luka (manja)

1/2 kašičice garam masale ( može i bez )

1/2 manjeg korena đumbira

Kajgana
foto: Printscreen/Youtube/Just Superior

1/2 čili paprike ili 1/2 kašičice usitnjena paprike

1 kašičica korijandera

so, biber, kašika ulja

12 jaja

Priprema

1.

Na ulju propržiti luk oko 3 min. dodati garam masalu ( ja sam pravila i bez ovoga i isto je jako lepo, tako da ako ga menate nije ni važno),na sitno narendan đumbir, paradajz nasečen na kockice i bez semenki, papriku i uz mešanje pržiti oko 2 min.

Kajgana
foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti

2.

Jaja umutiti, dodati so i biber po ukusu, pa dodati u tiganj i mešati još oko 3 min. jaja ne treba da budu prepečena.

Na kraju dodati korijander.

Bonus video:

03:34

Gologlavka - Zaboravljena jela Srbije

(Espreso/Coolinarika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.