ZA DORUČAK
MAĐARI SAMO OVAKO SPREMAJU KAJGANU: Ukusnija je od NAŠE zbog 1 pikantnog SASTOJKA, recept će SRBE RASPAMETITI
Razlikuje se od naše zbog pikantnijeg ukusa
Spremite kajganu na mađarski način koja će vas osvojiti na prvi zalogaj.
Razlikuje se od naše zbog pikantnijeg ukusa.
Sastojci
za 4 osobe
4 kom čeri paradajza ili 1 veliki
2 kom crvenog luka (manja)
1/2 kašičice garam masale ( može i bez )
1/2 manjeg korena đumbira
1/2 čili paprike ili 1/2 kašičice usitnjena paprike
1 kašičica korijandera
so, biber, kašika ulja
12 jaja
Priprema
1.
Na ulju propržiti luk oko 3 min. dodati garam masalu ( ja sam pravila i bez ovoga i isto je jako lepo, tako da ako ga menate nije ni važno),na sitno narendan đumbir, paradajz nasečen na kockice i bez semenki, papriku i uz mešanje pržiti oko 2 min.
2.
Jaja umutiti, dodati so i biber po ukusu, pa dodati u tiganj i mešati još oko 3 min. jaja ne treba da budu prepečena.
Na kraju dodati korijander.
Bonus video:
(Espreso/Coolinarika)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!