saveti
OVA DVA TRIKA ĆE SIGURNO POBOLJŠATI UKUS HLEBA: Biće SVEŽ i MEKAN kao da je tek KUPLJEN u PEKARI
Zato vam sada prenosimo 2 tajne koje će svaki hleb učiniti savršenim
Uvek je bolje kada sami umesite hleb ili pecivo, jer ne samo što ste sigurni da će na stolu biti vruća pogača, već je i ukus odličan. Ali često se desi da kada se domaći hleb ohladi, da izgubi svežinu i mekoću.
Iskusne domaćice znaju šta treba da urade u takvim situacijama, ali početnici se još ne snalaze. Zato vam sada prenosimo 2 tajne koje će svaki hleb učiniti savršenim.
Biće svež, mekan i hrskav kao da je tek kupljen, a sve što treba da uradite jeste da dodate kašiku meda dok mesite testo. On će učiniti da proizvodi od testa duže ostanu sveži i mekani.
Takođe, postoji još jedan trik koja je lakši od prethodnog, ako je to moguće. Kada umesite testo i oblikujete hleb, stavite na pleh, a ispod pleha u rerni stavite posudu sa vodom.
Para će odraditi svoj deo posla, a kora će biti lepa i hrskava, ali ne i tvdra.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!