recept
BRZA VEČERA OD SAMO PAR SASTOJAKA: Iskoristite BAJAT HLEB i napravite PRŽENICE sa PARADAJZOM
Prženice s paradajzom i bosiljkom
Kad vam pretekne bajatog hleba, napravićete, naravno, prženice, ali uz ova dva posebna sastojka one će da se pretvore u odličnu večeru
Prženice s paradajzom i bosiljkom
Sastojci:
750 g paradajza
1 glavica crnog luka
4 kašike maslinovog ulja
1 kašika sirćeta
8 kriški belog hleba
1/2 vezice bosiljka
1 čen belog luka
so, biber
Priprema:
Hleb propržite na masliovom ulju s obe strane. Izvadite i posolite. Paradajz iseckajte na kriškice i pomešajte sa sino iseckanim crnim i belim lukom te prelijte sirćetom. Smesu s paradajzom rasporedite po toplim kriškama hleba. Operite i prosušite bosiljak i rasporedite po paradajzu.
(Espreso/Trpeza)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!