trik
ŽENA OTKRILA KAKO DA SPREMITE JAJE NA OKO BEZ RAZLIVANJA I PRSKANJA ULJA: Od sada ćete samo OVAKO SPREMATI (VIDEO)
Ako ste duže vreme vrsni kuvar i rado pripremate najrazličitija jela, onda znate i mnoge cake koje vam olakšavaju kuvanje
Tiktokerka po imenu Masej Brodum, koja se bavi kulinarstvom i zdravom ishranom, podelila je na svom nalogu sistem pomoću kog uvek spremi savršen obrok za doručak.
Oni koji provode vreme češće u kuhinji, a zaduženi su za pripremu obroka, znaju da to ponekad, uz raznorazne izazove, može da se pretvori u pravu olimpijsku disciplinu, kao na primer kada tokom prženja počne da vam prska ulje na sve strane. Ipak, ako ste duže vreme vrsni kuvar i rado pripremate najrazličitija jela, onda znate i mnoge cake koje vam olakšavaju kuvanje.
Za mnoge je i prženje jaja na oko posebna veština jer se dobro pripremljenim u većini slučajeva smatraju ona koja se nisu razlila po tiganju i koja na prvi pogled izgledaju lepo.
Ako ste među onima koji se petjaju s lopaticom za prženje, prevrćući jaja na svaki minut kako bi se ona sa obe strane dobro ispekla i kako ne bi zagorela, imamo za vas sjajnu vest. Oni koji su imali vremena da malo eksperimentišu i olakšaju sebi tražeći neko rešenje u kuhinji, pronašli su sjajan trik kako da jaja na oko isprže na najjednostavniji način, a da ona ostanu čitava.
Masej Brodum je ljubiteljka kulinarstva i ona na svom TikTok nalogu često objavljuje recepte i trikove za pripremu najrazličitijih jela. U jednoj od svojih poslednjih objava objavila je video-zapis koji je potpuno osvojio sve.
Ona je, naime, na ulju s jedne strane ispržila četiri jajeta na oko, a onda, kako se ona ne bi raspala prilikom prevrtanja, prebacila ih je na poklopac tiganja i potom prevrnula sa druge strane kako bi se i dobro ispržila. Trik je nikad lakši i efektniji, a evo kako izgleda njegovo sprovođenje u praksi.
Majke i snajke:
(Espreso/Krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!