Pekarski krompir, Foto: Printscreen/Youtube/ MammaMia Recipes
preukusno!
NIKAD HRSKAVIJI PEKARSKI KROMPIR NISTE PROBALI: Caka je u JEDNOM začinu koji mu daje NEODOLJIV ukus (RECEPT)
Odličan izbor za prilog uz svaki ručak je pekarski krompir!
Objavljeno:
Ovaj recept ćete obožavati!
Sastojci:
- 1 kg krompira
- 120 g masti
- 1 kašičica soli
- 1 kašika svežih listova timijana
Priprema: Krompir oljuštite, pa isecite i kratko kuvajte (nekih 11 minuta). Stvate mast na pleh, pa istopite u rerni. Gotov krompir procedite, malo protresite, a onda stavite u pleh.Pecite u zagrejanoj rerni na 220°C oko 30-35 minuta, a 15 minuta pred kraj pečenja okrenite krompir. Gotov krompir servirajte, posolite i poslužite sa listovima timijana.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!