Kremast i neodoljiv
POSLASTICA U KOJOJ ĆE BAŠ SVI UŽIVATI! Sladoled od JAGODA gotov za tili čas, ništa lepše ne osvežavao kao ovo!
Kad se poslastica stegne, kašikom za sladoled vadite kugle i služite
Ništa lepše ne osvežava u toplim letnjim danima nego domaći sladoled, bez aditiva, veštačkih boja i konzervansa.
U sezoni jagoda obradujte ukućane sladoledom od ovog voća napravljenom po najlepšem i najbržem receptu.
Sastojci:
- 500 g jagoda
- 200 ml slatke pavlake
- 7 kašika šećera
- 150 ml mleka
- 3 kašike meda
Priprema:
Operite jagode, očitite ih od peteljki, pa ih ubacite u blender i izmiksajte.
U činiju sipajte slatku pavlaku, dobro je izradite mikserom, pa dodajte mleko, med i šećer i nastavite da mutite. Sjedinite izmiksane jagode sa slatkom pavlakom, mlekom, medom i šećerom, razlijte u posudu i stavite u zamrzivač.
Kad se poslastica stegne, kašikom za sladoled vadite kugle i služite.
Prijatno!
(Espreso / Telegraf)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!