NOVINE
DOMAĆICE SE OTIMAJU OKO RECEPTA ZA LAŽNU GIBANICU: Ovo je CAKA za pripremanje, postoji i jedan TAJNI SASTOJAK
Ako želite nešto zdravije a ipak tradicionalno, predstavljamo vam lažnu gibanicu
Ako imate decu ovo je idealan recept za vas, savršen način da uvedete povrće i vlakna u njihov jelovnik, a da bude ukusno i jestivo.
Stvar je u tome da se ova "gibanica" pravi sa tikvicama! Mnogo bolji način nego pohovane tikvice ili musaka od tikvica. Jednostavno je i brzo. Evo šta vam sve treba i kako se pravi.
Sastojci:
- 3 jajeta
- 1/2 kašike kukuruznog skroba
- 150 ml mleka
- 50 g tvrdog sita
- 1 tikvica
Priprema:
Jaja posolite i umutite, pa im dodajte mleko i rendani sir. Smesu dobro sjedinite. Posudu u kojoj ćete peći lažnu gibanicu nauljite ili premažite puterom, pa poređajte tikvice koje ste isekli na kolutove. Prelijte smesom od jaja i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 30 minuta.
Kuvar Raša otkrio recept za pet savršenih jela internacionalne kuhinje:
(Espreso/ Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!