SJAJNO!
OVAJ ZAČIN ZA KUVANJE JE PRIRODNO ĐUBRIVO: Samo MALO njega je dovoljno da vam SVE BILJKE BUJAJU
Začini nisu samo tu za kuvanje, već imaju i druge namene, u ovom slučaju za negu cveća.
Prašak za pecivo može da se koristi za negu kako baštenskog tako i kućnog bilja.
Ova, očigledno višenamenska stvarčica, može rešiti različite probleme u vašoj bašti, zato slobodno počnite da je koristite i u te svrhe. Prašak za pecivo je odličan za uklanjanje gljivica na biljkama. Pomešajte 4 kašičice praška za pecivo sa 4 litra vode i dobićete domaći preparat za njihovo uništavanje. Gljivice će nestati u rekordnom roku.
Kupusni crvi će takođe otići u prošlost ukoliko pomešate prašak za pecivo sa brašnom i tom smesom pospete kupus. Isti princip možete primeniti i kod puževa koji su se razmileli po bašti, ili pak ako ste negde primetili mravinjak, dovoljno je da preko njega samo pospete ovaj čudotvorni prah.
Prašak za pecivo možete koristiti i za očuvanje svežine cveća u saksijama. To se postiže stavljanjem praška za pecivo u prazne saksije, pa tek onda sledi stavljanje zemlje.
Pomešajte prašak za pecivo i vodu i time zalivajte svoje biljke. Mešavina sa praškom za pecivo pomaže cvetanje i daje lepši izgled biljkama kao što su begonije i hortenzije, a tako će i duže trajati.
(Espreso/Krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!