NEMOJTE BACATI USKRŠNJA JAJA: Iskoristite ih pametno i napravite ukusno toplo predjelo, ide i PARADAJZ (RECEPT)
Jaja u paradajz sosu, Foto: Printscreen/Youtube/SEVAT RECIPES

preukusno!

NEMOJTE BACATI USKRŠNJA JAJA: Iskoristite ih pametno i napravite ukusno toplo predjelo, ide i PARADAJZ (RECEPT)

Kombinacija kiselog paradajz sosa, aromatičnih začina i "neutralnih" jaja je savršena!

Objavljeno:

Srbi po tradiciji farbaju mnogo jaja za Uskrs, samo neka ima. A onda kubure sa ostatkom i pitaju se šta da rade sa njima kad Uskrs prođe. Ovo je odličan način da ih iskoristite i napravite ukusno toplo predjelo koje će svi voleti.

Kombinacija kiselog paradajz sosa, aromatičnih začina i "neutralnih" jaja je savršena!

Sastojci:

4 kuvana jajeta

1 konzerva seckanog paradajza

1 glavica luka

2 čena belog luka

1 kašika maslinovog ulja

1 kašika paradajz pirea

so

biber

bosiljak, peršun, origano

Priprema:

U zagrejanom ulju prodinstajte iseckani crni i beli luk. Dodajte paradajz pire i seckani paradajz, i kuvajte dok se sos ne zgusne. Začinite po ukusu. Dodajte kuvana jaja i kuvajte još nekoliko minuta da se fino zagreju. Poslužite toplo uz kriške hleba.

04:14

Anastastija Staša Đurić podelila svoj savršen recept za pripremu karfiola i tiramisu kolača

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.