DOMAĆICE, DA BI PRŽENICE BILE MEKANE MORATE DA IM DODATE TAJNI SASTOJAK: Od sada ćete ih samo ovako SPREMATI RECEPT
Prženice u tiganju, Foto: Printscreen/Youtube/ Moja mala kuhinja

preukusno je

DOMAĆICE, DA BI PRŽENICE BILE MEKANE MORATE DA IM DODATE TAJNI SASTOJAK: Od sada ćete ih samo ovako SPREMATI RECEPT

Na tom doručku smo svi odrasli, a malo ko zna da jedan sastojak daje mekoću

Objavljeno:

Nema osobe koja može da odoli prženicama.

Na tom doručku smo svi odrasli, a malo ko zna da jedan sastojak daje mekoću.

Od sada ih nećete spremati bez toga.

Prženice
foto: Printscreen/youtube/mojamalakuhinja

Sastojci:

stari hleb isečen na tanke kriške (tost narezak)

listići trapista jaja

Prženice
foto: Printscreen/youtube/mojamalakuhinja

ulje

Priprema: Na krišku hleba stavimo list tost nareska, zatim listić trapista, pa sve preklopimo sa drugom kriškom hleba, kako bi dobili sendvič koji spojimo čačkalicama na sva četiri kraja, kako se ne bi raspao pri prženju.

Po pola čačkalice je dovoljno za svaki kraj hleba.

Prženice
foto: Printscreen/Youtube/ Moja mala kuhinja

Ovako spremljen sendvič umačemo u jaja (sa obe strane), pa kao i svaku prženicu stavljamo na vrelo ulje, da se isprži sa obe strane.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.