za ručak
TURCI OVAKO SPREMAJU FAŠIRANE ŠNICLE: Zaboravite na JAJA i PREZLE, tajna je u OVOJ NAMIRNICI (RECEPT)
Turci imaju svoj način koji će sve zaludeti
Domaćice faširane šnicle redovno spremaju svojim ukućanima za ručak, ali na ovakav način ih još nisu spremale.
Turci imaju svoj način koji će sve zaludeti.
Pripremu morate da zapišete.
Potrebno je:
1 kg mlevenog junećeg mesa
1 kašičica bibera
1 kašičica ljute tucane paprike
1 kašičica slatke paprike
1 kašičica kumina
1 kašičica korijandera
1 kašika rendanog belog luka
1/2 šolje peršuna
1 crni luk
Priprema:
Isecakajte crni luk i stavite ga u vodu. U mleveno meso dodajte začine, beli luk, peršun i dobro promešajte. Procedite crni luk i dodajte ga u smesu sa mesom. Dobro sjedinite, pa rukama vadite i oblikujte loptice, a zatim ih pecite na zagrejanom ulju.
(Espreso/Najžena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!