OBRATITE PAŽNJU
NA OVOM JELU SU ODRASLI LJUDI SA KOSOVA: Svi su ga jeli, a sad je STARO I ZABORAVLJENO
Začinite po ukusu, nalijte vodu i kuvajte na tihoj vatri oko 2 sata
Starinsko jelo koje se na Kosovu obično pripremalo od telećeg mesa i krompira.
Potrebno:
500 g junetine ili teletine
5 glavica crnog luka
3 čena belog luka
5 krompira
1 šargarepa
2 paradajza
mleveni biber
so
peršun
Meso iseckajte na kockice i na ulju prodinstajte sa iseckanim crnim lukom. Kada meso omekša dodajte iseckanu šargarepu, krompir, beli luk i paradajz.
Začinite po ukusu, nalijte vodu i kuvajte na tihoj vatri oko 2 sata.
Nakon tog vremena pobiberite i pospite iseckanim peršunom.
A ovde naučite da pravite cicvaru:
(Espreso/www.minjina-kuhinjica.com)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!