savet
KUVARI OTKRILI KAKO DA MLEVENO MESO NE BUDE MASNO: Samo mu dodajte OVAJ SASTOJAK
Ako je meso previše masno može da se iskoristi da napravite pite, ali ako želite ćufte, faširane ili ćevape bitno je da meso bude kvalitetno
Mleveno meso koje kupujemo u prodavnicama često zna da bude lošeg kvaliteta.
Onda ga spremite i vidite da je previše masno i ne bude vam baš prijatno. Postoji trik koji će vam pomoći u ovom problemu.
Kuvari su otkrili koja se to namirnica dodaje u mleveno meso da uvek bude sočno, čak i ako nije najkvalitetnije.
Bilo da kupujete meso i sami meljete kod kuće ili kupujete gotovo mleveno meso, može da se desi da ono bude masno, a to dosta kvari ukus. Ako je meso previše masno može da se iskoristi da napravite pite, ali ako želite ćufte, faširane ili ćevape bitno je da meso bude kvalitetno.
Više ne morate da bacate meso ili da se pitate kakvog će ukusa biti jer postoji spas. Potrebna je samo jedna namirnica i vaše mleveno meso će ponovo biti savršenog ukusa. Кuvari preporučuju da u mleveno meso dodate jedan jeftin i pristupačan sastojak koji će poboljšati teksturu mlevenog mesa.
Reč je o krompiru. Povrće narendajte, a zatim dodajte u mleveno meso. Ako želite možete da dodate i neku drugu namirnicu kao što je bundeva ili pirinač. Mleveno meso će ostati sočno, ali će biti lakše za oblikovanje i pečenje faširanih, ćevapa, ćufti...
(Espreso/Najžena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!