OVAKO SOČNO MESO JOŠ NISTE PROBALI: Uz sve to ni ne prljate sudove, caku treba da zna svaka domaćica (VIDEO)
Piletina, Foto: Printscreen/Youtube/Appetizing - Meat Recipes

savršeno!

OVAKO SOČNO MESO JOŠ NISTE PROBALI: Uz sve to ni ne prljate sudove, caku treba da zna svaka domaćica (VIDEO)

Pospite rendanim sirom i ukrasite kolutovima paradajza

Objavljeno:

Belo meso i generalno bilo koji deo piletine je vrlo pratkičan za pripremu. Ne košta puno, a mogu da se prave raznovrsna jela uvek drugačijeg ukusa. Samo je bitno da ukombinujete ostale namirnice i na stolu je ručak kakav niste pravili do sada. Danas vam predlažemo da isprobate belo meso za koje nećete isprljati sudove, jer se peče u aluminijumskoj foliji. U njega se dodaje raznovrsno povrće, slanina i jaja, pa ovako pripremljenom obroku neće odoleti ni najveći gurmani.

Sastojci:

2 pileća filea

1 kašičica slatke crvene paparike

1 kašika ulja

150 g slanine

1 crvena paprika

1 zelena paprika

1 žuta paprika

300 g pečuraka

5 jaja

150 g kisele pavlake

300 g tvrdog sira

3 pardajza

1 veza peršuna

Priprema: Isecite meso na kockice, pa posolite, pobiberite, pospite slatkom paprikom i nauljite. Dobro promešajte. Papriku isecite na sitne kockice, pečurke na listove, a slaninu isto na kockice. Dodajte u meso. Jaja posolite i pobiberite, pa umutite. Sipajte u smesu i sve dobro promešajte. Oko velike tegle umotajte alu foliju (pogledaj sliku), pa u rupu sipajte smesu. Pospite rendanim sirom i ukrasite kolutovima paradajza. Pospite peršunom i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 40 minuta.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.