BAKA OTKRILA ŠTA DA STAVITE U PODVARAK KAKO BI BIO SOČAN: Nećete ga više spremati BEZ te NAMIRNICE
Podvarak u tepsiji, Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

IDEJA

BAKA OTKRILA ŠTA DA STAVITE U PODVARAK KAKO BI BIO SOČAN: Nećete ga više spremati BEZ te NAMIRNICE

Toliko je sočan i ukusan da ćete ga već sutra spremiti

Objavljeno:

Spremite podvarak na bakin način.

Jelo kojem tokom zime niko ne može da odbije.

Toliko je sočan i ukusan da ćete ga već sutra spremiti.

Potrebno je:

1 veća glavica kiselog kupusa

300 g suvih rebara

Podvarak
foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

2 krmenadle od vrata (svinjske)

lovorov list

biber u zrnu

crvena mlevena paprika

tucana paprika ljuta (po želji)

1 veća kašika masti

nekoliko čena belog luka

Podvarak
foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

može 1 glavica crnog luka po želji

Priprema:

Kupus iseći na tanke rezance . Staviti na dno šerpe pola isečenog kupusa pa naređati meso i rebra i beli luk. Pokriti drugom polovinom kupusa.

Staviti odozgo lovorov list, biber u zrnu, jednu i drugu papriku i mast. Naliti vodom malo i staviti da se krčka.

Posle sat vremena staviti šerpu rernu da se zapeče. Uz podvarak obavezno ispecite proju.

Podvarak
foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

Drugi način

Iseći veću glavicu crnog luka ili praziluka na rezance propržiti na masti ili ulju dodati alevu papriku pa dodati kupus i sve ostalo.

Razlika je jedino što se doda i pržen luk ostalo ostaje isto. Probajte i jedno i drugo šta je bolje odlučite sami.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.