ukus neponovljiv
SATARAŠ KOJI ĆE VAS OBORITI SA NOGU: Da bi to bilo to dobro obratite pažnju na CAKU SA JAJIMA (RECEPT)
Neponovljiv ukus omiljenog tradicionalnog jela
Sataraš je jelo koje obožavaju i mladi i stari, a još kada se ovako spremi, uživanje je zagarantovano.
Posebno obratite pažnju na caku sa jajima.
Pa da počnemo, za početak, ovo vam je potrebno od sastojaka.
3-4 kašike masti
2 glavice crnog luka
5- 6 paprika
jedan paradajz
2 jaja
kašika brašna
soli po ukusu
Priprema:
Stavite 3-4 kašike masti u tiganj. Oljuštite i iseckajte dve glavice crnog luka. Propržite na tiganju.
Iseckate 5 do 6 paprika srednje veličine. Dodajte ih u tiganj. Potom, oljuštite jedan veći ili dva manja paradajza, iseckajte ih i dodajte smesi.
Pržite tako na tiganju dok povrće na omekša (oko 15-ak minuta).
U zasebnom tanjiru viljuškom umutite dva jaja. Dodajte ih smesi u tiganju. Stavite i jednu kašiku brašna.
Posolite i pržite još tri minuta. Jelo gotovo!
(Espreso/Kurir stil)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!