recept
PITA SA PEČURKAMA BEZ KORA STVORENA ZA SVAKOGA: Kada je probate ZABORAVIĆETE SVE OSTALE
Kad se izdinsta, smesu ostaviti da se ohladi
Domaćice se svakog dana hvataju za glavu zbog toga što ne znaju šta da skuvaju. Tu smo da vam pomognemo pa zato predlažemo ovo ukusno i zasitno jelo.
Sastojci:
300 g šampinjona
glavica crnog luka
4 jajeta
10 kašika brašna
2,5 dcl kisele pavlake
peršun
prašak za pecivo
ulje
malo aleve paprike
so i biber
Priprema:
1. Sitno iseckani luk propržiti na ulju, dodati na listiće sitno seckane šampinjone, posoliti, pobiberiti i dodati alevu papriku. Kad se izdinsta, smesu ostaviti da se ohladi.
2. U ohlađene šampinjone dodati masu od umućenih jaja, pavlake i brašna, sitno seckanog peršuna i jedne kesice praška za pecivo.
3. Dobijenu masu sipati u prethodno pouljen pleh i peći na 175 stepeni oko 40 minuta.
(Espreso/Kurir)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!