![OD SADA ĆETE OSLIĆ POHOVATI SAMO U 1 SASTOJKU: Samo tako će KORICA biti HRSKAVA](/data/images/2022/05/31/20/1184087_55_ls.jpg)
njam njam
OD SADA ĆETE OSLIĆ POHOVATI SAMO U 1 SASTOJKU: Samo tako će KORICA biti HRSKAVA
Zbog određenih grešaka vam ispadne suva i ne bude sočna
Riba je najukusnija kada se spremi na roštilju, ali i pohovana može da ispadne ukusna samo ako je napravite kako treba.
Zbog određenih grešaka vam ispadne suva i ne bude sočna.
Pohovanje može da bude pipav posao, zato vam Stvar ukusa pedlaže šta da uradite kako biste sebi olakšali posao.
![Riblja salata, Oslić](/data/images/2022/05/31/20/1184085_44_ff.jpg?ver=1677873399)
Kada očistite ribu prvo je dobro osušite. Isecite je po želji, a onda pripremite poh. Prvo je uvaljajte u obično brašno, zatim u umućena jaja u koja ste dodali začine, a onda ponovo u brašno, ali sada kukuruzno. Ako ste dovoljno vešta domaćica možete da pomešate brašno i jaja, pa ribu da uvaljate samo u tu smesu.
![Riblja salata, Oslić](/data/images/2022/05/31/20/1184081_oslic_ff.jpg?ver=1677873411)
Kada se pohuje morska riba u smesu od brašna i jaja dodajte i malo piva, jer će je učiniti ukusnijom i lakšom za pripremu.
Pastrmku, oslić i ostale bele ribe možete da pohujete i u susamu, a one koje imaju izraženiji miris u mlevenim bademima. Zbog njih će korica biti hrskava i neće mirisati neprijatno.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!