za doručak
OD SADA ĆETE STALNO 1 SASTOJAK DOAVATI U GIBANICU: Samo to joj daje SOČNOST, ne postoji BOLJI RECEPT
Zapišite recept od kojeg će biti sočna kao nikada do sada
Doručak ne može da se zamisli bez dobre gibanice.
Ništa ukusnije nema nego kada se sir u njoj topi.
Zapišite recept od kojeg će biti sočna kao nikada do sada.
Sastojci
Potrebno je:
500 g kora za gibanicu
450 g sitnog sira
2 kašike pavlake
3 jajeta
2 dl kisele vode
1,5 dl ulja
Priprema
Sjediniti jaja, sir i pavlaku. Dodati polovinu kisele vode i polovinu ulja i dobro izmešati. Ostatak ulja i kisele pomešati u malu činiju.
U podmazan pleh staviti dve kore i poprskati mešavinom ulja i kisele i namazati filom. Ređati kore jednu, po jednu i svaku mazati filom, a svaku drugu poprskati mešavinom ulja i kisele vode. Poslednja treba da bude kora.
Peći na 220 C, oko pola sata. Probušiti povremeno viljuškom na par mesta.
(Espreso/Recepti.com)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!