SAMO OVAKAV PRELIV SE SIPA PREKO KOHA: Tajna se krije u PRIPREMI
Preliv za koh, Foto: Printscreen/Youtube/Jecine kulinarije

zapišite

SAMO OVAKAV PRELIV SE SIPA PREKO KOHA: Tajna se krije u PRIPREMI

Od sada ćete ga spremati po ovom receptu, jer se tajna krije u prelivu

Objavljeno:

Koh je starinska poslastica koju i dan danas mnogi rado spremaju.

Domaćice vole da ga spremaju jer se topi u ustima.

Od sada ćete ga spremati po ovom receptu, jer se tajna krije u prelivu.

Koh
foto: Printscreen/Youtube/Jecine kulinarije

Sastojci

Potrebno je:

8 jaja

8 kašika šećera

8 kašika griza

Koh
foto: Printscreen/Youtube/Jecine kulinarije

3 kašike brašna

1 kesica praška za pecivo

Preliv:

1 l mleka

6 kašika šećera

Koh
foto: Printscreen/Youtube/Jecine kulinarije

1 kesica vanil šećera

Priprema

Umutite penasto belanca, dodajte šećer i žumanca. Zatim griz i brašno pomešano sa praškom za pecivo. Tepsiju podmažite margarinom i pospite brašnom.

Sipajte masu i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 15 minuta.

Koh
foto: Printscreen/Youtube/Jecine kulinarije

Mleko, šećer i vanil šećer stavite da provri. Vruć koh prelijte prokuvanim mlekom, ostavite da se ohladi i secite na kocke.

(Espreso/Recepti.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.