zapišite
SAMO OVAKAV PRELIV SE SIPA PREKO KOHA: Tajna se krije u PRIPREMI
Od sada ćete ga spremati po ovom receptu, jer se tajna krije u prelivu
Koh je starinska poslastica koju i dan danas mnogi rado spremaju.
Domaćice vole da ga spremaju jer se topi u ustima.
Od sada ćete ga spremati po ovom receptu, jer se tajna krije u prelivu.
Sastojci
Potrebno je:
8 jaja
8 kašika šećera
8 kašika griza
3 kašike brašna
1 kesica praška za pecivo
Preliv:
1 l mleka
6 kašika šećera
1 kesica vanil šećera
Priprema
Umutite penasto belanca, dodajte šećer i žumanca. Zatim griz i brašno pomešano sa praškom za pecivo. Tepsiju podmažite margarinom i pospite brašnom.
Sipajte masu i pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 15 minuta.
Mleko, šećer i vanil šećer stavite da provri. Vruć koh prelijte prokuvanim mlekom, ostavite da se ohladi i secite na kocke.
(Espreso/Recepti.com)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!