njami
DODAJTE POLA ŠOLJE OVOG SASTOJKA U PROJU SA SIROM I STALNO ĆETE JE TAKO SPREMATI: Generacije su takvu JELE
Neki vole da je spremaju sa povrćem, neki prazni, ali najlepša je ona sa sirom
Nema dana da ljudima ne padne na pamet proja sa sirom.
Postoje razni recepti.
Neki vole da je spremaju sa povrćem, neki prazni, ali najlepša je ona sa sirom.
Ovaj recept će oduševiti sve domaćice.
Sastojci:
2 jaja
šolja kukuruznog brašna ili palente
šolja belog brašna
šolja jogurta
pola šolje ulja
pola šolje vode (obične ili kisele)
kesica praška za pecivo
pola ravne kašičice soli
300 g sira
Priprema:
Pomešajte kukuruzno brašno, belo brašno, prašak za pecivo i so, pa dodajte tečne sastojke - jaja, jogurt, ulje, vodu ili kiselu vodu, i sve dobro sjedinite varjačom ili mikserom.
Priprema
Sve sastojke izmešati i usuti u teflonski pleh (prethodno malo podmazan uljem).
Peći na 220 stepeni dok ne porumeni (otprilike pola sata).
Prijatno!
(Espreso/Recepti.com)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!