ŠTRUDLA SA MAKOM NA MAĐARSKI NAČIN: Punjena je UKUSNIM FILOM koji se razlikuje od našeg zbog OVIH SASTOJAKA

  • <p>Za razliku od klasične štrudle, čije bi testo trebalo da narasta u toploj prostoriji, testo za mađarsku štrudlu mora da odstoji u frižideru</p>
  • <p>Za razliku od klasične štrudle, čije bi testo trebalo da narasta u toploj prostoriji, testo za mađarsku štrudlu mora da odstoji u frižideru</p>
  • <p>Za razliku od klasične štrudle, čije bi testo trebalo da narasta u toploj prostoriji, testo za mađarsku štrudlu mora da odstoji u frižideru</p>
  • <p>Za razliku od klasične štrudle, čije bi testo trebalo da narasta u toploj prostoriji, testo za mađarsku štrudlu mora da odstoji u frižideru</p>
  • <p>Za razliku od klasične štrudle, čije bi testo trebalo da narasta u toploj prostoriji, testo za mađarsku štrudlu mora da odstoji u frižideru</p>
  • <p>Za razliku od klasične štrudle, čije bi testo trebalo da narasta u toploj prostoriji, testo za mađarsku štrudlu mora da odstoji u frižideru</p>