Kupus sa slaninom, Foto: Printscreen/Youtube/Bilja Biki
Prijatno!
DOMAĆICA GOCA OTKRILA KADA SE STAVLJA SLANINA U KUVANI KISELI KUPUS: Samo na ovaj način nećete POKVARITI UKUS
Idealno se služi uz kukuruzni hleb
Objavljeno:
Nema ko ne voli kiseli kupus sa slaninom. Evo jednog odličnog recepta za najukusniji ručak, koji otkriva domaćica Goca.
Potrebno je:
Priprema:
Na masti propržiti krupno seckan crni i beli luk i u to dodati krupne kocke slanine.
Kratko je propržiti na jakoj vatri da spolja porumeni u i to dodati krupno sečen kupus i šargarepu, lovorov list, zrna bibera i alevu papriku i sve naliti vodom da ogrezne.
Kada provri na jakoj vatri, smanjiti na srednju vatru da se krčka oko 2 sata.
Idealno se služi uz kukuruzni hleb.
(Espreso/Infocentrala.rs)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!