POSNA POGAČA OD KOJE KREĆE VODA NA USTA: Mekaniju do sada niste PROBALI, RECEPT će vas ZALUDETI

  • <p>Posnim majonezom premažite pogaču, pospite je susamom i lanom, po želji odozgo stavite i preostali margarin isečen na listiće, pa pecite na 200 stepeni oko pola sata</p>
  • <p>Posnim majonezom premažite pogaču, pospite je susamom i lanom, po želji odozgo stavite i preostali margarin isečen na listiće, pa pecite na 200 stepeni oko pola sata</p>
  • <p>Posnim majonezom premažite pogaču, pospite je susamom i lanom, po želji odozgo stavite i preostali margarin isečen na listiće, pa pecite na 200 stepeni oko pola sata</p>
  • <p>Posnim majonezom premažite pogaču, pospite je susamom i lanom, po želji odozgo stavite i preostali margarin isečen na listiće, pa pecite na 200 stepeni oko pola sata</p>