Paprike u tegli, Foto: Printscreen/Youtube/ Letina Kuhinja / Leta’s Kitchen
zimnica
PRAVO ZIMSKO SAVRŠENSTVO: Pečene ljute papričice u koje IDE MED, gledajte ŠTA ĆE IM SE DESITI KAD GA DODATE! RECEPT
Zatvorite poklopcima
Objavljeno:
15:46h
Delikates koji kada jednom probate - postaće vaša tradicija!
Potrebni sastojci:
- ljute paprike - količina po želji
- šargarepa - po jedna šargarepa po tegli
- celer - količina po želji
- biber u zrnu
- sirće
- šećer - 1 kašika, ravna, po tegli
- so - 1 kašika, ravna, po tegli
- med - 2 kašičica, po tegli
Priprema:Očistite ljute paprike i ispecite ih u rerni ili na plotni.Dok su još vruće poređajte ih u tegle koje ste prethodno sterilisali, dodajući čenove belog luka koje ste blago nagnječili nožem, krugove šargarepe, parčiće celera, šećer, so, biber i med po dve kašike. Dopunite do gore sirćetom. Zatvorite poklopcima.
(Espreso/Bonapetit)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!