recept
OVO JE NAJBOLJI RECEPT ZA PARADAJZ IZ TEGLE: Imaćete vrhusku ZIMNICU koja će odmah nestati sa polica
Obavezno probajte da napravite, preukusno je
Ovako pripremljen zeleni pardajz za zimnicu prvi nestane sa polica. Svi smo navikli na zeleni paradajz koji naše bake spremaju u buretu, a sada probajte nov, mnogo jednostavniji način pripreme u tegli.
Sastojci:
2 kg zelenog paradajza
1 glavica belog luka
biber u zrnu po ukusu
listici lovora po ukusu
2 kafene kašičice soli po tegli
1 kafena kašičica šećera po tegli
30ml alkoholnog sirćeta po tegli
Priprema
Očistiti paradajz i iseći. Redjati u tegle uz dodavanje svih začina. Dodati so, šećer i sirće pa naliti vodom. Izvršiti pasterizaciju. Prijatno!
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!