OVA VRSTA RIBE SE PEČE U RERNI SAMO 10 MINUTA: Srbi se u NJOJ DAVE, a tajna je u ZAČINIMA (RECEPT)
Riba, Foto: Printscreen/Youtube/Cooking With Claudy

njami

OVA VRSTA RIBE SE PEČE U RERNI SAMO 10 MINUTA: Srbi se u NJOJ DAVE, a tajna je u ZAČINIMA (RECEPT)

Sastojke imate kod kuće jer su u pitanju začini, a u zavisnosti od izbora fileta zavisi cena obroka

Objavljeno: 15:11h

Najlakši i najbrži način da spremite ukusnu ribu koja je odlično rešenje ako postite.

Ako postite, a želite nešto brzo i ukusno, onda je najbolje da napravite ribu. Izaberite filet po želji, dobro ga začinite i pecite u rerni svega 10 minuta. Ovako pripremljena riba je odličan predlog i za posni slavski sto, jer se baš brzo i lako pravi, a ukus je očaravajući.

Riba
foto: Printscreen/Youtube/Cooking With Claudy

Sastojke imate kod kuće jer su u pitanju začini, a u zavisnosti od izbora fileta zavisi cena obroka. Možete da poslužite samu ili sa krompir salatom.

Sastojci:

1 filet bakalara

1 kašičica belog luka u prahu

1 kašičica suvog peršuna

2 kašičice tucane paprike

1 kašičica italijanskog začina

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/Cooking With Claudy

2 kašičice začina za ribu

1 kašičica dimljene paprike

limun

ulje

Priprema: U posudu stavite filet ribe, pa posolite i pobiberite sa obe strane. Zatim pomešajte sve začine u jednoj posudi (beli luk, peršu, tucanu papriku, italijanski začin, začin za ribu i dimljenu papriku) pa pospite preko ribe i premažite uljem da dobro upije. Okrenite ribu na drugu stranu i ponovite postupak. Zatim je pecite u zagrejanoj rerni na 200°C oko 10 minuta. Prelijte limunovim sokom.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.