OVAKO AMERIKANCI SPREMAJU GULAŠ: Razlikuje se i od NAŠEG i od MAĐARSKOG zbog SOSA, zapisaćete RECEPT ODMAH

  • <p>Prednost ovog gulaša, osim ušteđenog vremena, jeste i u tome što se tokom pripreme koristi samo jedna šerpa u kojoj se zajedno sprema i testenina i meso, zajedno sa domaćim sosom od paradajza i crvenog vina, koje mu daje poseban šmek</p>
  • <p>Prednost ovog gulaša, osim ušteđenog vremena, jeste i u tome što se tokom pripreme koristi samo jedna šerpa u kojoj se zajedno sprema i testenina i meso, zajedno sa domaćim sosom od paradajza i crvenog vina, koje mu daje poseban šmek</p>
  • <p>Prednost ovog gulaša, osim ušteđenog vremena, jeste i u tome što se tokom pripreme koristi samo jedna šerpa u kojoj se zajedno sprema i testenina i meso, zajedno sa domaćim sosom od paradajza i crvenog vina, koje mu daje poseban šmek</p>
  • <p>Prednost ovog gulaša, osim ušteđenog vremena, jeste i u tome što se tokom pripreme koristi samo jedna šerpa u kojoj se zajedno sprema i testenina i meso, zajedno sa domaćim sosom od paradajza i crvenog vina, koje mu daje poseban šmek</p>
  • <p>Prednost ovog gulaša, osim ušteđenog vremena, jeste i u tome što se tokom pripreme koristi samo jedna šerpa u kojoj se zajedno sprema i testenina i meso, zajedno sa domaćim sosom od paradajza i crvenog vina, koje mu daje poseban šmek</p>