ideja za ručak
OVAKO MAĐARI SPREMAJU KISELI KUPUS: Ukusniji je od NAŠEG zbog 1 VRSTE MESA, recept će vas RASPAMETITI
Savršena ideja za porodični ručak
Sastojci
Potrebno je:
1 glavica kiselog kupusa
1 kašika paradajz sosa
4 kisela krastavca
80 g lenti dimljene slanine
1 glavica crnog luka
1 kašika mlevene crvene paprike
3 oljuštena krompira
4 dimjene kobasice
2 čena belog luka
po potrebi ulje
po ukusu so
po ukusu mleveni crni biber
Priprema
Isecite glavicu kiselog kupusa i dinstajte u šerpi na zagrejanom ulju.Glavicu crnog luka sitno iseckajte i pržite u drugoj šerpi na zagrejanom ulju. Alatkom izgnječite čen belog luka i dodajte u šerpu.
Kada luk omekša dodajte kobasice isečene na krugove i slaninu i kisele krastavce isečene na parčad. Dodajte izdinstan kupus. Dodajte mlevenu crvenu papriku, paradajz sos, krupno izrendane krompire, rasol od kupusa, posolite.
Promešajte, poklopite šerpu i ostavite da se dinsta još 30 minuta.
Kada je gotovo servirajte na tanjir i poslužite.
(Espreso/Recepti)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!