PRIJATNO!
JEDNOSTAVNO, A FANTASTIČNOG UKUSA: Pita sa tikvicama koja će vas oduševiti, sprema se BEZ KORA (RECEPT)
Pecite na 180 stepeni 30 minuta dok ne porumeni
Pita sa tikvicama bez kora ne samo što je jednostavna za pripremu, nego ima i fantastičan ukus.
Sastojci:
500 g tikvica 300 g brašna kesica praška za pecivo dve kašike kisele pavlake glavica crnog luka 100 g parmezana pet kašika griza 0,5 dl ulja peršun so, biber
Priprema:
Tikvice operite, isecite na kolutove, posolite, ostavite da odstoje, pa ih dobro ocedite. Luk isecite sitno.U posudi umutite jaja, dodajte brašno sa praškom za pecivo, griz, ulje i pavlaku i nastavite sa mućenjem. Pažljivo kašikom umešajte parmezan, luk i tikvice i izlijte u uljem podmazan pleh. Pecite na 180 stepeni oko 30 minuta dok ne porumeni.
(Espreso / Informer)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!