PREUKUSAN JE
KROMPIR NA BUGARSKI NAČIN, SRPKINJE NA JUGU GA ISTO SPREMAJU: Zapišite RECEPT i raspametićete se koliko je UKUSAN
Uživaćete u svakom zalogaju
Sastojci: 1 kg krompira, 100 g maslaca, 30 g brašna, 3 jaja, 100 g kačkavalja, 200 g kiselog mleka, so i biber po ukusu.
Priprema: Operite krompir i skuvajte ga u posoljenoj vodi. Kada se ohladi, oljuštite ga i izrendajte na krupno. Posolite ga i rasporedite u nauljen i brašnom posut pleh.
Jaja dobro umutite, dok ne udvostruče zapreminu i dodajte rastopljeni maslac. Dodajte i brašno i biber. Pažljivo promešajte i prelijte krompir.
Pospite narendanim kačkavaljem i pecite na 180 stepeni 30 minuta. Kod služenja dodajte kašiku kiselog mleka i kao dodatak servirajte sezonsku salatu.
Uživajte!
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!