Pasta, ilustracija, Foto: Printscreen Youtube
preukusno
ITALIJANSKA PASTA NA SRPSKI NAČIN: Ovaj recept deli se ŠIROM NAŠE ZEMLJE, polizaćete i tanjir!
Pasta dobrog ukusa, priprema je brza
Objavljeno:
Ako želite da brzo napravite jelo, ovaj recept je pravi izbor za vas.
Sastojci:
- Makarone
- Glavica crnog luka
- Malo ulja
- 2 čena belog luka
- Biber
- So
- 400g paradajz sosa
- Jedno jaje
Priprema:
Makarone skuvajte u poludubokom sudu (prema uputstvu na kesici).
Zatim u istom loncu prodinstajte luk na ulju, dodajte malo belog luka, bibera, soli i paradajz sosa, pa još malo dinstajte.
Dodajte kuvane makarone, pomešajte sa sosom, pa kuvajte još dva minuta.
Zatim dodajte jedno jaje koje će, videćete, vašem jelu dati poseban ukus. Promešajte, dinstajte još dva minuta, pa pospite sirom.
(Espreso/Krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!